Egzotični okus ljeta

Upusti se u egzotičnu avanturu s okusom koktela mojito!

Mojito je tradicijski kubanski koktel nastao početkom 20. stoljeća. Sadržava bijeli rum, šećer, svježu limetu, mineralnu vodu i mentu.

S Kube se mojito brzo proširio na Floridu i ostatak svijeta i vjerojatno je najprodavaniji koktel svih vremena, a njegovoj popularnosti zasigurno je pridonijela i činjenica da je bio omiljeni koktel Ernesta Hemingwaya. Jednostavan, a vrlo osvježavajuć, mojito ne poznaje godišnja doba, no uz svježu limetu i metvicu najbolje prija ljeti.    

Schweppes Mojito bezalkoholno je gazirano osvježavajuće piće s neodoljivim okusom koktela mojito. Zahvaljujući jedinstvenomu okusu idealno je osvježenje za vruće ljetne dane, a u kombinaciji s kojim drugim pićem idealan je za večernje izlaske.

Ponosni smo na svoje nasljeđe

Već duže od 230 godina u profinjenom društvu.

Iskustvo ne dolazi preko noći, iskustvo se stvara godinama. Potrebno je 230 godina, provedenih u profinjenom društvu kako biste bili uistinu iskusni, a pritom i simbol stila i originalnosti. Ponosni na svoje nasljeđe, svoju tradiciju, slavimo budućnost i uživamo u njoj. Naša je uzbudljiva povijest inspiracija i motivacija svim iskusnim ljudima koji uživaju u svojoj zrelosti.

Neodoljivi okus đumbira

Posebnost Schweppesa Ginger Ale očarala je i kraljicu Viktoriju kojoj je bio omiljeno piće.

Ginger ili đumbir gomoljasti je korijen koji se zbog specifičnog okusa koristi kao začin u pripremi hrane, ali je i čest sastojak napitaka. Dodaje se sokovima od voća i povrća, a kuhanjem u vodi dobiva se čaj od đumbira. Vrlo poseban i širom svijeta popularan napitak na bazi đumbira je Ginger Ale ili pivo od đumbira. Ovo bezalkoholno, osvježavajuće piće tradicionalno se pije u mnogim, a posebno anglosaksonskim zemljama.
Još krajem 18. stoljeća, Schweppes je u svom asortimanu nudio i Schweppes Ginger Ale, osvježavajuće bezalkoholno pivo, neodoljivog okusa đumbira. Njegova posebnost očarala je i kraljicu Viktoriju kojoj je upravo Schweppes Ginger Ale bio omiljeno piće! Schweppes Ginger Ale i danas je ultra popularan diljem svijeta.